Praktisch

Ricardo Bofill, La Muralla Roja

Psychotherapie

Je kan bij mij terecht als individu, als koppel of als gezin. Soms starten we als individu en besluiten we later om anderen (partner, gezinsleden, familie…) te betrekken of andersom. Dit is uiteraard iets wat we samen bespreken en besluiten, afhankelijk van de vragen waarmee jij of jullie zitten. 


Hoe lang de therapie duurt, is niet op voorhand te bepalen. Ik vind het erg belangrijk om onderling en blijvend af te stemmen wat de noden en vragen zijn, hoe ver we staan in het proces en of jij/jullie mijn aanpak nog steeds als helpend ervaren. Het is in deze dialoog dat de therapie vorm krijgt. Je bent uiteraard vrij om op elk moment in het traject te stoppen.


Een eerste gesprek duurt anderhalf uur. Voor de gesprekken nadien voorzie ik één uur. Een sessie voor een individu kost 80 euro per uur, voor koppels of gezinnen 90 euro per uur. Gelieve me ten laatste 24u voorafgaand aan de afspraak te verwittigen indien ze niet kan doorgaan. Afspraken die niet tijdig geannuleerd zijn, worden volledig aangerekend - ook wanneer dit omwille van ziekte is. 

Irgwendo Anders door Radek Brunecky

Supervisie

Ik geef supervisie in groep verbonden aan de opleiding Systemisch Contextuele Counseling van Leren over Leven.


Je kan bij mij ook terecht voor individuele supervisie. Hierbij gaan we aan de slag met jouw leervragen rond bepaalde thema’s in je werk of rond een bepaalde casus. Een sessie kost 90 euro per uur. Je bereidt een casus of thema voor waar we dan een uur of anderhalf uur mee aan de slag gaan (de keuze voor de lengte van de supervisie is aan jou).

Opleiding

Ik ben als docent verbonden aan Leren over Leven vzw. Daar begeleid ik modules leertherapie, supervisie en methodiek binnen de opleiding Systemisch Contextuele Counseling.


Meer informatie over deze opleiding vind je op de website:

www.lerenoverleven.org 


Je bent via deze organisatie ook welkom met je vraag naar een opleiding op maat.

Let op: momenteel is er een aanmeldingsstop. Ik kan de komende periode helaas geen nieuwe begeleidingen opstarten.